Van Boxtel hoorwinkels

Hoorzorg die levens verandert

Onze medewerkers hebben regelmatig contact met mensen die aan dementie leiden en met hun familie. Onze audicien Kim Luiten in Amsterdam maakte het recent weer mee met een echtpaar. Na het aanmeten van hoortoestellen, werd al snel duidelijk dat de man veel meer had gemist dan de man en de vrouw hadden verwacht. Toen hij weer mee kon doen aan het gesprek, kreeg hij een grote glimlach op zijn gezicht. ‘Bij de na-controle kreeg ik meneer zelf aan de telefoon en kon hij me precies vertellen hoe het ging. Mooi om te zien hoe hij een stukje van zijn leven weer terug kon pakken doordat hij weer beter kon horen’, aldus Kim. ‘Zo bijzonder om te zien hoe belangrijk goed gehoor is voor mensen met Alzheimer’.

Mogen we op jou rekenen, met jouw donatie?Alle beetjes helpen en zo werken we samen aan een toekomst zonder dementie. Als dank geven wij je een Vergeet-me-niet Speldje.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 250 (116%)
Bekijk alle donateurs
5
11:53 uur
27-11-2021
10
17:16 uur
23-11-2021
10
09:44 uur
19-11-2021
5
12:20 uur
18-11-2021