Boek lanceringsfeest : Reinvigorated Caregivers: 7 amazing ways to become remarkable at caring for people with dementia

Vrijdag 30 november lanceer ik mijn boek in Maastricht. Voor elk verkocht boek die avond gaat een deel van de opbrengst naar Alzheimer Nederland en Trees for the future.

Ik wil mantelzorgers van mensen met dementie een hart onder de riem steken. Ik heb zelf 2 oma's gehad met Alzheimer en heb gezien hoe mijn ene opa met zoveel liefde voor mijn oma bleef zorgen. Ik zag ook de frustraties en soms de angst bij mijn oma als ze weer naar de opvang ging.

Als huisarts in De Baandert in Sittard heb dagelijks te maken met de moeilijkheden waar de mantelzorgers tegenaan lopen. Met dit boek wil ik een bijdrage te leveren aan de kennis voor mantelzorgers, zodat het leven van hen en hun dierbare een stuk makkelijker, gelukkiger, gezonder en veiliger wordt.

(Nederlands vertaling zal volgen)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 250 (0%)