Kom in actie... met je bedrijf!

Binnenkort een voetbaltoernooi, een hardlooprace of spinning marathon gepland? Zet dit evenement in het teken van dementie en haal met elkaar een mooi bedrag op. Dat wordt geheid een geweldige dag met collega’s. Goed voor de conditie, de teambuilding en volop ervaringen om op maandagochtend over na te praten.

Zijn jullie niet zo sportief aangelegd? Organiseer dan een boekenverkoop of veiling. Of zet het bedrijfsjubileum of een pensionering in het teken van Alzheimer Nederland en vraag alle gasten om een bijdrage in plaats van een cadeau. We vinden het geweldig als bedrijven op deze manier een bijdrage leveren! 

Lees meer Lees minder

Hoe werkt het?

Start een actie

Organiseer zelf of doe mee aan een bestaand initiatief.

Promoot een actie

Deel je actiepagina met familie, vrienden en collega’s.

Zamel geld in

Ga samen met ons de strijd aan tegen dementie.

Geniet & have fun

Organiseer met plezier en maak je actie tot een succes.

Het is gewoon leuk je in te zetten voor mensen met dementie en geld in te zamelen. Top, doen! Gerda van Ginneken
Bekijk alle

Van jong tot oud: iedereen kan in actie komen voor Alzheimer Nederland. Kies iets wat goed bij je past, dan wordt jouw actie geheid een succes. Verkoop zelfgemaakte taarten, organiseer een survivalrun, doe mee aan 2bike4alzheimer of zamel lege statiegeldflessen in. Zo help je op een persoonlijke manier mee in de strijd tegen dementie. Dit kan alleen, samen met familie, vrienden, collega's of sportmaatjes. Velen ging je voor, dus laat je inspireren en kom ook in actie!

Start actie